Ediţie specială “Răi da’ buni”, în penultima zi din an

 
+3 click pentru
galerie

În penultima zi din an, de la ora 19.00, Mihai Morar promite telespectatorilor Antenei Stars “cea mai adevărată petrecere, în care vă aducem cea mai bună muzică pentru ca voi să repetaţi coregrafia pentru Revelion”.

Artişti talentati vor depăna amintiri, dar mai ales, vor încânta audienţa cu vocile lor deosebite într-o ediţie de colecţie “Răi da’ buni”. Astfel, Marcel Pavel, Vali Vijelie, Maria Cârneci, Luminiţa Anghel, What’s Up, Elena Gheorghe, Daniela Ghyorfi, Maria Buză, Ozana Barabancea, Dumitru Botnaru de la X Factor şi Mihai Trăstariu, vor face ca platoul de la “Răi da’ buni” să se transforme într-un mare spectacol.

Nu vor lipsi nici provocările pe care Mihai Morar, gazda emisiunii, nu a ezitat să le arunce artiştilor invitaţi. De altfel, What’s Up şi Elena Gheorghe vor interpreta, în duet, şi într-o manieră reorchestrată şi actualizată, melodia celebră, a şi mai celebrei Mirabela Dauer, “Fotoliul din odaie”.

Un alt moment special al acestei ediţii “Răi da’ buni” va fi acela în care Ozana Barabancea, jurata show-ului “Te cunosc de undeva”, va cânta alături de fostul concurent de la XFactor, Dumitru Botnaru, o piesă celebră de dragoste. “Vă stă foarte bine împreună” a spus Mihai, la finalul melodiei. Ce a răspuns Ozana, dar şi care vor fi celelalte provocări ale emisiunii, telespectatorii Antenei Stars, vor afla, în 30 decembrie, de la ora 19.00, la “Răi da’ buni”.⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest