Elena Marin, asistenta emisiunii "Răi, da' buni", are un nou iubit? A început să petreacă din ce în ce mai mult timp cu el

 

Elena Marin, asistenta lui Mihai Morar, se pare că nu mai este singură. În ultima perioadă, a început să petreacă din ce în ce mai mult timp cu un renumit coregraf şi au apărut zvonuri că cei doi ar avea o relaţie.

Elena şi Paula Gheorghe, căci despre el este vorba, au colaborat pentru diverse proiecte şi se pare că de la prietenie până la iubire nu a fost decât un pas.

"S-au cunoscut la România Dansează. cu doi ani în urmă, iar de atunci au rămas prieteni. În ultima perioadă, se pare că, prietenia lor se transformă într-o poveste de dragoste. Nu pot spune că sunt într-o relație deja, dar au început să iasă tot mai mult împreună în ultima vreme. Se plac mult și sper să fie ceva de durată. Le stă bine împreună", au declarat apropiaţii celor doi pentru Realitatea.net.

Paul Gheorghe este manager al Trouble Dance Company și membru al Naționalei Artiștilor Fotbalisti din România. Tot el este cel care crează coregrafiile trupei Trouble Crew și a participat la România Dansează.

Foto: Facebook

M.T.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest