Emilia Dorobanţu, adevărata poveste de viaţă! Ce nu a avut curajul să spună niciodată la televizor VIDEO

 
+2 click pentru
galerie

Emilia Dorobanţu este o cunoscută şi apreciată interpretă de muzică populară. Artista considerată "urmaşa Mariei Tanase" a venit în platoul "Rai da' Buni" şi a spus tot ce nu a avut curajul să mărturisească niciodată la televizor.

Emilia Dorobanţu nu a avut o copilărie deloc uşoară. S-a născut într-o familie modestă, iar ca să participe la festivalurile şi concursurile de muzică populară, părinţii artistei trebuia să facă sacrificii supraomeneşti. De foarte multe ori, s-a confruntat cu lipsa banilor, de aceea sprijinul celor care i-au dat viaţă, a fost esenţial în cariera pe care o are astăzi.

Frumoasa artistă de muzică populară a făcut mărturisiri legate atât de copilăria ei, cât şi despre câte a trebuit să îndure pentru a-şi clădi o carieră în muzică. Mai multe detalii despre viaţa ei, puteţi vedea în cadrul interviului pe care l-a oferit pentru "Răi da' Buni".

"Eu am crescut la ţară, într-o familie modestă, cu puţine posibilităţi. De cele mai multe ori plecam la concursuri singură, cu trenul. Părinţii mei chiar nu aveau bani, se împrumutau să merg la festivaluri. Cel mai emoţionant moment a fost când mi-am văzut părinţii intrând în sală, atunci când am primit un premiu mare. Oricât de greu mi-a fost, am mers mai departe. Cele mai mari piedici sunt cele pe care ni le punem noi. Cel mai important este tu să îţi pui în plan un lucru, iar dacă eşti bun în ceea ce faci, vei reuşi." a declarat Emilia Dorobanţu


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest