Eugenia Şerban, despre operaţiile estetice realizate în România: "A greşit un medic foarte bun şi nu mai am încredere în clinicile de la noi!"

 
+2 click pentru
galerie

Eugenia Şerban se confruntă cu mai multe probleme de sănătate, în urma unei intervenţii chirurgicale nereuşite. Actriţa a mărturisit că şi-a pus silicoane în anul 1999, dar după ce le-a scos, starea ei s-a înrăutăţit.

Invitată în cadrul emisiunii "Răi da' buni", de la Antena Stars, Eugenia Şerban a povestit cu sinceritate despre operaţia care i-a agravat starea de sănătate.

"Eu nu am implanturi, le-am scos. Problemele au început din momentul în care mi-am scos implanturile. A fost o operaţie nereuşită care a avut repercursiuni. În 1999 mi-am pus implanturile în Italia, dar eu îmi făcusem un lifting mamar după ce l-a născut pe fiul meu, care a făcut săptămâna trecută 22 de ani, în 94' în Canada. Eu eram foarte bine, iar 99' nimeni nu a ştiut că eu mi-am pus implanturi. Nu am fost întrebată niciodată despre această operaţie. Într-adevăr am fost la o clinică în care aveam încredere. Dar la un moment dat când am mai înaintat în vârstă şi am luat şi eu nişte kilograme, am spus că este cazul să renunţ. Şi atunci au început problemele. Nu am regretat niciodată că mi le-am pus. Nouă ani de zile nu am avut probleme niciodată. Eu nu sunt împotriva operaţiilor estetice. Este bine că există pentru că ne pot înfrumuseţa viaţa şi ne poate înfrumeseţa în primul rând încrederea în noi. Dar trebuie să fim mai atente şi să ne ducem la mai mulţi medici înainte de a lua o decizie. Fetele trebuie să verifice istoricul acelui medic şi trebuie să pună în balanţă eşecurile şi reuşitele. Aici a greşit un medic foarte bun şi nu mai încredere în clinicile de la noi. Dacă voi mai face o operaţie, o voi face în afară," a declarat Eugenia Şerban, la emisiunea "Răi da' buni", de la Antena Stars.

Foto: Captură Antena Stars

M.T.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest