Exclusiv! Adrian Enache a dat de mult timp cărţile pe faţă: "Iuliana este mama copilului meu, dar nu mă însor cu ea!"

 

După ce au curs râuri de cerneală de-a lungul anilor despre relaţia dintre Adrian Enache şi Iuliana Marciuc, cei doi au revenit în atenţia publică, după ce zvonul că s-ar fi despărţit a luat amploare.

Adrian Enache vorbea încă din 2012, într-un interviu acordat "Răi da' buni", despre faptul că nu se va căsători cu Iuliana Mariciuc, deşi cu un an în urmă aceştia îşi oficializaseră relaţia.

"Nu este o prioritate asta. Iuliana este mama copilului meu, dar nu ne vom căsători. Nici eu, nici ea nu ne dorim asta", spune artistul în urmă cu aproximativ doi ani.

Cât despre relaţia dintre cei doi, se pare că îşi are începuturile pe vremea când amândoi erau căsătoriţi cu altcineva.

Prezenta în studio-ul "Răi da' buni", o bună prietenă a cuplului a dezvăluit faptul că Iuliana a filmat naşterea primei fiice a lui Adrian Enache, la acea vreme fiind prezentă în casa artistului în calitate de bună prietenă a familiei.

"Iuliana a filmat cezariana soţiei lui Adrian Enache. Iuliana era acolo când s-a născut fiica lui, în calitate de prietenă de familie. Soţul Iulianei a fost cel care şi-a dat seama, de unde şi conflictul dintre ei", a mărturisit invitata lui Mihai Morar.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest