EXCLUSIV! Ana Morodan, într-o nouă ipostază! „Contesa Digitală” va prezenta o emisiune. Toate detaliile sunt la noi!

 
+3 click pentru
galerie

Ana Morodan este una dintre cele mai controversate prezenţe din showbiz-ul românesc. După ce s-a făcut cunoscută de o ţară întreagă, pentru felul excentric de a se purta, cea care a cucerit inimile tuturor cu onestitatea reprezentativă, va prezenta o emisiune de succes din România.

Mihai Morar, prezentatorul emisiunii „Răi da’ Buni” va intra într-un concediu forţat...de împrejurimi. Pentru că mai sunt numai câteva ore până la cel mai tare show cu artişti români, FORZA ZU, Mihai Morar deja se află la Galaţi pentru a pune la punct ultimele detalii pentru cel mai mişto eveniment de muzică!

Prezentatorul TV va transmite în direct primele imagini cu Dunărea din Galaţi, acolo unde se va desfăşura evenimentul de anvergură FORZA ZU, diseară la „Răi da’ Buni”. Şi cum trebuia să existe cineva pe măsură, care să îi poată lua locul carismaticului Mihai, cea care îl va înlocui va fi nimeni alta decât...da, fă! Unica, Ana Morodan – „Contesa Digitală!”

O prezenţă puternică, acaparantă, Ana Morodan este cea mai potrivită pentru a-l înlocui pe Mihai Morar. Aceasta a mai fost în postura de moderator şi a ştiut cum să îşi câştige publicul prin stilul nonconformist şi original, mai ales după participarea la „Asia Express”.

Aşa că, de la ora 21:00, în această seară, o veţi putea vedea pe „Contesa Digitală” într-o postură de-a dreptul delicioasă, numai la „Răi da’ Buni”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest