EXCLUSIV! Antonia, răspunde criticilor aduse la familia ei! „Mă deranjează când lumea nu mă înţelege” VIDEO

 
+2 click pentru
galerie

În cadrul emisiunii „Răi, da’ buni!”, Antonia a venit împreună cu cei doi băieţi, Akim şi Dominic, şi a vorbit extrem de deschis despre ce anume o deranjează la răutăţile celor din jur.

Antonia a fost o apariţie de senzaţie, în exclusivitate, la Răi da’ buni. Frumoasa artistă a vorbit în platoul lui Mihai Morar, despre cele mai deranjante lucruri din viaţa ei. Popularitatea vine cu un preţ, iar cântăreaţa este conştientă de acest lucru. Însă ce nu îi place absolut deloc este faptul că oamenii aruncă cu foarte multă ură în Alex Velea şi în copiii celor doi, Akim şi Dominic.

Cele mai multe reacţii negative provin din partea unor persoane care simt nevoia să îşi bage nasul în viaţa intimă al unor persoane care se iubesc. Oare să fie vorba de invidie?

"Mă deranjează când lumea nu mă înţelege, dar îşi dă cu părerea. Mă supără când lumea vorbeşte despre familia mea, despre treburile mele personale. Poate am şi eu păreri despre alţii, dar nu îmi permit să le dau pentru a face rău. Părinţii m-au învăţat să nu mă bag în vieţile altora, dacă nu cunosc toate datele. Lumea spune că nu ştiu să accept critica, însă nu este ca şi cum ai da un sfat sau ceva asemănător. Am ajuns să cred că sunt doar răutăţi gratuite", a spus Antonia, la "Răi, da buni".


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest