Exclusiv! Asistenta lui Mihai Morar s-a logodit! Nașii, Mihai Morar și soția

 

Bucurie mare pentru Elena Marin, sexy asistenta lui Mihai Morar de la „Răi da Buni”! Superba brunetă este pregătită să se așeze la casa ei, semn că a făcut un pas important cu iubitul ei: s-au logodit. Toate detaliile au fost aflate, în exclusivitate, chiar de reporterii Spynews.ro!

Evenimentul fericit a avut loc în mare secret, în urmă cu câteva zile. Alături viitorilor miri, Elena Marin şi Andrei, le-au fost familia și prietenii și, așa cum era de așteptat, nașii sunt nimeni alții decât Mihai Morar și soția lui, Gabriela.

Elena Marin, asistenta lui Morar, s-a logodit!

Potrivit informațiilor obținute de Spynews.ro, Elena Marin și iubitul ei, Andrei, (care de acum este logodnic!) s-au logodit la Biserica Adormirea Sf. Ana Batistei, pe 25 septembrie. Nu a fost un eveniment cu fast, ci unul restrâns, la care au participat doar cei din familie.

Lanț de evenimente pentru Mihai Morar

Mihai Morar a fost destul de ocupat în ultima perioadă. A fost prezent la mai multe evenimente, unul dintre ele fiind chiar botezul mezinei sale, micuța Roua. Creștinarea fetiței a avut loc într-o zi specială, cu foarte multă semnificație pentru îndrăgitul prezentator: Ziua Inimii. Bineînțeles, a fost aleasă la sprânceană, Mihai Morar fiind foarte atent ca fiecare moment alături de bebelușa lui să fie cât mai frumos.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest