Exclusiv! Vica Blochina dă cărţile pe faţă: Primele declaraţii ale blondei, după ce a fost surprinsă în compania lui Adi Mutu

 
+2 click pentru
galerie

După ce presa vuieşte că ar avea o adeventură cu fotbalistul român Adi Mutu, Vica Blochina a făcut primele declaraţii pe această tema, în exclusivitate, la Răi da' buni.

Frumoasa blondă a întrat în legătură telefonică directă şi a mărturisit că nu are nicio legătură cu fotbalistul, însă nu neagă faptul că a plecat la sfârşitul petrecerii cu maşina unor prieteni de-ai lui Mutu.

"Nu-mi permit să fac glume pe acest subiect, nu vreau să vorbesc dacă sunt vinovată sau nu. Am fost la ziua prietenei mele, Anamaria Prodan, n-a fost absolut nimic. Îl cunosc pe Adi Mutu, este un jucător foarte bun şi valoros. Ne cunoaştem, suntem amici. Sunt o femeie frumoasă, foarte curtată, dacă lumea mă vede combinată cu Mutu, nu este un lucru puţin. Am plecat în acelaşi timp, dar separat. Am ieşit pe uşa din spate şi am plecat cu maşina unor prieteni de-ai lui Adi", a declarat Vica la "Răi da' buni".


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest