Feli, dezvăluiri incredibile din viaţa de mămică: „M-a ajutat sa mă nasc, nu să renasc” VIDEO

 
+3 click pentru
galerie

Invitată în platoul emisiunii „Răi da’ Buni”, Feli a vorbit cu sufletul deschis despre cum s-a schimbat de când a adus-o pe lume pe micuţa Nora Luna, dar şi despre toate obstacolele pe care le-a întâmpinat de-a lungul carierei muzicale.

Feli Donose şi-a împlinit cel mai mare vis, acela de a fi mămică. După ce a aflat că este însărcinată şi că urmează să o aducă pe lume pe fetiţa ei, Nora Luna, artista a mărturisit, nu că a renăscut, ci s-a născut pentru prima oară. Adică s-au schimbat drastic toate priorităţile pe care le avea şi acum, trăieşte doar pentru ea.

Totodată, în platoul emisiunii moderată de Mihai Morar, Feli a vorbit şi despre noul album pe care urmează să îl lanseze, cât şi despre cum piesele ei au schimbat vieţile oamenilor care le ascultă.

„Am făcut proiectul care se numeşte Feli din Poveste. Sunt poveşti traite de mine, fără să mă uit în grădina prietenilor mei din care mă mai inspir din când în când. Va fi un fel de carte, vor fi 8 episoade. Îl numim album, el are 8 piese. Are poveşti pentru toată lumea. Oamenii pe pământul ăsta sunt şi cu bune, şi cu rele. (...) Noi, oamenii, fugim de adevăruri. Mi-a scris o femeie care a reuşit să se despartă de bărbatul ei, care o înşela de şase ani şi cu care avea copil cu o alta de şase ani, în timp ce ea era cu bebe în burtică. Şi atunci cum să nu cânt eu ce simt cu bune şi cu rele. (...) Când am scris „Creioane Colorate” eram panicată, pentru că atunci când eram mică, oamenii mari îmi spuneau că sunt atât de frumoasă şi talentată şi să nu mă schimb. Și mi-a fost frică să nu devin serioasă şi egoistă. (...) Mi se pare că Nora Luna mi se pare că m-a ajutat sa mă nasc, nu să mă renasc. Este ceva dincolo de cuvinte. Ea mă învaţă responsabilitatea, sa ştiu să fac diferenţa între cât pot sa copilăresc, când nu mai pot să copilăresc. Sunt o drama queen, am o imaginaţie bogată şi Dumnezeu îmi dă inspiraţie maxim" a mărturisit Feli, în platoul "Răi da' Buni" de la Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest