Fetiţa Andreei Bălan, răsfăţată la maximum! Imagini nemaivăzute de la băiţa Clarei VIDEO

 
+4 click pentru
galerie

Invitată în platoul emisiunii „Răi da’ Buni”, naşa micuţei Clara, Monica Davidescu a povestit cu lux de amănunte cum s-a desfăşurat băiţa fetiţei, dar şi cum a fost la unul dintre cele mai grandioase evenimente ale shobiz-ului românesc, mai precis nunta Andreei Bălan cu George Burcea şi botezul micuţei Clara.

Monica Davidescu a mărturisit că datorită faptului că a crescut la sat, a fost familiarizată de mică cu toate tradiţiile şi obiceiurile aferente unei căsătorii sau a unui botez. În ciuda faptului că Andreea Bălan, nu cunoştea foarte multe detalii despre ce anume trebuie să respecte la băiţa fetiţei sale Clara, cea care i-a devenit părinte spiritual în aceeaşi zi a avut grijă să îi arate tot ce trebuie să facă. 

"Eu ştiam exact ceea ce trebuie să spun şi să pun acolo. Eu am crescut la sat. La sat au fost ţinute întotdeauna tradiţiile. Primul lucru când ajungi acasă este să faci curăţarea ta ca om: o mică rugăciune de mulţumire că ajungi în acea casă... să iei păgân şi să aduci creştin. Şi faci această mulţumire închinându-te şi să-i faci darurile. Eu cred în ursitori. La mine acasă, ursitorile copilului se pun în seara în care copilul vine de la spital, de la maternitate. Când ajunge acasă, se pun ursitorilor adevărate cu deschiderea geamului, cu masa... N-au nicio legătură cu ursitoarele comerciale de la botez. Ele spun lucruri foarte frumoase, dar eu cred în ursitoarele puse acasă", a spus Monica Davidescu la "Răi Da Buni".


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest