Fiica lui Andrei Gheorghe, dezvăluiri incredibile! S-a căsătorit în secret? VIDEO

 

Katarina a rămas orfană, după ce l-a pierdut şi pe Andrei Gheorghe şi pe mama ei, Petruţa. Înainte să moară cea care i-a dat viaţă, s-a vehiculat că tânăra s-a căsătorit în secret! Invitată în platoul emisiunii „Răi da’ Buni”, fiica lui Andrei Gheorghe a vorbit deschis despre subiectul controversat.

Recent, au apărut câteva articole în presă, în care se vorbea de o posibilă de căsătorie în secret, a cărei protagonistă a fost Katerina. În luna octombrie a anului 2019 s-a spus că tânăra a ales să se căsătorească civil cu iubitul ei, Dinu, cu câţiva apropiaţi, fără să facă prea mare vâlvă în jur. Iar totul a pornit după ce Kaaerina a postat o imagine pe una din retelele sociale pe care este activă, în care a folosit hashtag-ul #wedding.

Hotărâtă să lămurească situaţia, fiica lui Andrei Gheorghe a acceptat invitaţia lui Mihai Morar, de a veni în emisiunea „Răi da’ Buni” şi a vorbit cu lux de amănunte despre cum a stat situaţia, de fapt.

"Nu m-am căsătorit! A fost foarte fake! A ieşit de sub orice fel de proporţie. Eram cu prietenul meu la nunta fratelui lui. Am pus o poză şi am pus #wedding şi au ieşit nişte articole că m-am căsătorit înainte să moară mama ca să mă vadă căsătorite... Lucrurile astea nu sunt ok", a declarat Katarina.

Declaraţii tulburătoare la o lună de la moartea mamei

"Mama spunea că îi este foarte dor de el şi că nu prea ştie cum să trăiască fără el. Într-un fel, cred că a vrut să fie cu el. Uneori, dragostea se duce atât de departe... Poţi să-ţi dai şi viaţa pentru ea!", a mai spus Katarina.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest