Fiica unei milionărese celebre, lecţie pentru copiii de bani gata! Ce notă a luat la BAC VIDEO

 
+3 click pentru
galerie

„Răi da’ Buni”, iar alături de ea s-a aflat nimeni alta, decât cea căreia i-a dat naştere. Cele două au abordat atât subiectul BAC-ului şi au oferit şi detalii din educaţia Biancăi, fiica vedetei.

Chiar dacă nu a dus lipsă de nimic, ci din contră, s-a bucurat de lux şi opulenţă în copilărie, Bianca este o tânără extrem de frumoasă, deşteaptă şi modestă. Fiica cunoscutei afaceriste a încheiat un capitol din viaţă cu brio. Mai precis, şatena a luat BAC-ul cu media 9,15. Mai mult de atât, pentru că era sigură că a scris mult mai mult şi că merita să fie punctată cu o notă mai mare, aceasta a făcut contestaţie, iar acum aşteaptă rezultatul.

"Eu cu 9,15. Nu am fost foarte mulţumită şi am făcut contestaţie. Sâmbătă se vor afişa. Ştiu că este o medie bună, dar dacă eu ştiam că am făcut de mai mult...", a spus Bianca în platoul emisiunii "Răi Da Buni".

Bianca încearcă să îi calce pe urme mamei sale. Deşi nu foarte multă lume ştie, Diana a terminat examenul maturităţii cu media 10.

"Eu i-am lăsat libertatea de a lua propriile decizii, dar i-am dat sfaturi. (...) Nu am avut cu ea probleme niciodată. Nu am obligat-o să facă lucruri, i-am spus doar ce să facă în linii mari. (...) Eu ştiu de ce efort eram capabilă înaintea unui examen. E foarte bine! Şi dacă lua o notă mai mică, tot mândră eram de ea. Ea îşi trăieşte viaţa ei, oricât aş încerca să retrăiesc momente prin ea, nu se poate. Am avut şi eu, ca mamă, multe de la ea. Datorită ei nu am mai mâncat carne. Făceam un grătar cu prietenii, veselie... Şi vine ea lângă mine, era micuţă şi îmi zice brusc: Mami, tu îţi dai seama că acesta este un animăluţ care a suferit? Din momentul acela nu am mai putut mânca. Deschideam frigiderul şi nu puteam lua nimic idn carne, îmi aminteam de cuvintele ei.", a continuat Diana.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest