Fiul lui Leo Iorga, declarații sfâșietoare de la căpătâiul tatălui: "L-am lăsat să doarmă liniștit" VIDEO

 
+2 click pentru
galerie

Familia lui Leo Iorga este împietrită de durere! Cel care le-a fost alături o viață întreagă, cel care a încâtat milioane de români s-a stins din viață la vârsta de 54 de ani., iar astăzi, cunoscutul cântăreţ din trupa „Compact” este condus pe ultimul drum.

Leo Iorga a pierdut lupta cu viața dupa opt ani de suferință. Artistul s-a stins din viaţă, după câteva zile în care a fost spitalizat, din cauza unor complicaţii suferite. În cadrul unui interviu, în exclusivitate pentru „Răi da’ Buni”, Paul Iorga, fiul artistului a povestit cum au fost ultimele clipe din viața tatălui său.

Chiar dacă nu a putut să îşi ia „la revedere” înainte de trecerea în nefiinţă a tatălui, Paul Iorga este împăcat cu gândul că ultima conversaţie pe care au avut-o a fost una plăcută şi plină de zâmbete. Mai mult de atât, fiul artistului a mărturisit că se bucură că lucrurile au decurs aşa, astfel încât ca o ultimă amintire îi va rămâne chipul fericit al tatălui.

„Tata m-a ajutat foarte mult, mai mult decât ca artist. Şi m-a încurajat să fac ceea ce îmi doresc. Era normal, dacă el a făcut muzică, să fac şi eu. Nu regret nimic, că n-am apucat să îmi iau la revedere de la tatăl meu, pentru că ultima amintire cu el a fost foarte plăcută şi cumva mi-am luat la revedere în cel mai plăcut mod. L-am lăsat să doarmă liniştit după ce am plecat de la spital. Ne-am strâns mâna şi au fost nişte momente bucuroase şi fericite pentru el. A murit liniştit şi asta a fost cel mai bun lucru. Şi mă bucur că nu a mai suferit așa, ca în ultima vreme, că au fost câteva luni foarte grele. (...) Cred că ăsta este parcursul normal. Doar corpul a rămas fără spirit.” a spus Paul Iorga, pentru „Răi da’ Buni”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest