Florin Ristei, câştigătorul X Factor 2013: "Fac cinste cu o vacanţă de trei săptămâni în Thailanda"

 

A reuşit sau nu, în sfârşit, să treacă peste povara copilăriei lui? Cine o să îi mai spună că Dana este colega lui si ce va face cu banii?

Mare surpriză mare! Florin Ristei, câştigătorul X Factor, a vorbit despre tot ce s-a întâmplat de aseară până acum. "După concurs am fost la o cântare în club şi, bineînţeles, am cântat "Dana". Cu ea m-am născut cu ea o să mor", spune amuzat artistul.

Deşi a câştigat marele premiu de 120.000 de euro şi faima, Florin este la fel de modest. "M-am culcat pe la 9:00 dimineaţa, încă nu sunt conştient de ceea ce s-a întâmplat. A sunat toată ziua telefonul. Aştept să dorm bine o noapte şi o să plec la Galaţi să petrec sărbătorile acolo".

În urmă cu câţiva ani, Ristei a pus bazele unui proiect care avea să îl ajute să ajungă pe scenă X Factor: un band de cover-uri. Cum? "Decizia de a mă prezenta la preselecţii nu a fost în totalitate a mea. Am avut mare noroc cu prietenii şi colegii de trupă care m-au înscris", povesteşte acesta.

Când vine vorba de bani, însă, Florin spune amuzat: "Cu banii trebuie să onorez un pariu. Trebuie să îmi duc prietenii timp de trei săptămâni în Thailanda".


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest