Fosta asistentă Zizik, prima apariţie alături de fetiţa ei! Imagini incredibile de la botezul micuţei Arianna/ VIDEO

 

Zizik a bifat prima apariţie alături de fetiţa ei într-un platou de la televiziune. Mai precis, în cadrul emisiunii „Răi da’ Buni”, moderată de Mihai Morar. Fosta asistentă de la „Star Matinal” a vorbit în detaliu despre cum se simte în rolul de mămică, cât şi despre planurile de căsătorie pe care le-a făcut cu alesul inimii sale.

Zizik este o femeie împlinită! Are un bărbat care o iubeşte şi care ar facae totul pentru ea, iar de când rodul dragostei lor, Arianna Elena s-a născut, lucrurile au devenit şi mai frumoase decât erau. Recent, micuţa sa a fost creştinată, iar la eveniment au fost invitate zeci de vedete pe metrul pătrat. Mai mult de atât, fosta asistentă de la „Star Matinal” a mărturisit că mare i-a fost uimirea atunci când la botez au venit 20 de persoane neanunţate.

Cu cine seamănă Arianna Elena

Mândră din cale-afară de micuţa sa, Zizik a dezvăluit că Arianna seamănă leit cu ea din punct de vedere al temperamentului, iar trăsăturile fizice le-a moştenit de la tată. "La temperament cu siguranţă seamănă cu mine. Este energică, îi place gălăgia, îi plac oamenii, îi place să fie în public", a spus Zizik la "Răi da' Buni".

Amănunte despre rolul de mamă

Iar pentru că rolul de mămică atrage după sine o serie de responsabilităţi, Zizik a mărturisit că s-a schimbat foarte mult şi a devenit mult mai serioasă în ceea ce priveşte percepţia asupra vieţii. „Acum cred că înţeleg sensul vieţii mele. E cred că cel mai frumos moment din viaţa unui om să aibă un copil. Nu pot exprima în cuvinte şi nimeni nu poate înţelege mai ales dacă nu au copii. Cred că ăsta e scopul vieţii, să ne perpetuăm", a mai povestit vedeta.

Când se căsătoreşte

Zizik şi-a găsit sufletul pereche! Aşa că nu este de mirare că deja se pregătesc să facă următorul pas în relaţie şi să se căsătorească. Se pare că ceremonia va avea loc în anul ce urmează, iar pentru că au văzut cum este să ai un eveniment de 230 de persoane – numărul de invitaţi de la botez, fosta asistentă a mărturisit că la nuntă vor fi invitaţi numai persoanele extrem de apropiate.

"Este un tată extraordinar. Chiar am avut câteva conflicte, pentru că era foarte implicat. (...) La anul dorim să facem nunta, dar sinceră să fiu, având în vedere că botezul a fost de 230 de persoane, cred că nunta va fi ceva mai restrânsă. Poate în Grecia. (...) E greu cu numărul de persoane, pentru că e greu să-i selectezi, dar nu ştiu cam 50 de persoane", a mai spus Zizik.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest