Francisca a izbucnit în lacrimi, în direct! Care a fost motivul pentru care nu s-a putut abţine

 

Francisca Dulceanu a fost invitată în cadrul emisiunii „Răi da’ Buni”, iar unul din subiectele abordate de Mihai Morar a atins un punct sensibil, motiv pentru care a izbucnit în lacrimi.

Francisca Dulceanu a plâns de fericire! În urmă cu câteva săptămâni, frumoasa brunetă şi-a unit destinul cu cel al lui Bogdan Lăţescu, iar la revederea imaginilor de la nuntă, aceasta a izbucnit în lacrimi.

Nu a trecut mult timp de când a îmbrăcat rochia de mirească. În luna septembrie a avut loc unul dintre cele mai frumoase evenimente din viaţa ei şi în același timp, unul dintre cele mai grandioase. De ce spune asta? Vedeta a avut la nuntă, peste 500 de invitaţi, iar petrecerea a ţinut până dimineaţa.

Cel mai emoţionant moment de care a avut parte la nuntă a fost acela când un vornic a recitat câteva versuri despre părinţi şi despre ea, în rolul de fiică: "Este un vornic care recită niște versuri emoționante [...] de mamă, tată, fata pleacă de acasă [...] Sunt niste versuri ce se transmis din tată în fiu'', a povestit Francisca la Antena Stars.

Cine a prins buchetul

Norocoasa care urmează să se mărite, conform tradiţiei româneşti este chiar o prietenă de a Franceiscăi. Aceasta a prins buchetul la evenimentul grandios şi chiar dacă nu are, deocamdată, un iubit, vedeta a promis că o să îi facă rost de unul.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest