Gina Pistol, pusă pe fapte mari! Când se mărită și face copil! Momentul când va deveni doamna Cocoș este mai aproape decât te-ai aștepta

 

Gina Pistol a renunțat la imaginea de divă și vrea să se facă o fată cuminte, așa că s-a pus pe treabă, iar noua sa imagine le place fanilor mai mult ca oricând.

Vedeta a venit la ” Răi da'buni”, unde a vorbit despre schimbările radicale pe care le-a făcut în ultima perioadă. De la schimbarea iubitului și până la job, Gina a mers într-o excursie în care s-a regăsit spiritual și a mers la medicul estetician pentru câteva schimbări importante.

Iubita lui Alin Cocoş a mărturisit că se gândeşte serios să treacă la schimbat de scutece. Gina Pistol a spus că-şi doreşte să devină mămică pentru prima dată şi sunt mari şanse să se întâmple asta chiar anul viitor.

"O să fac şi eu în viitorul apropiat. Îţi dai seama, am 35 de ani. Nu, anul ăsta, dar poate la anul, cu siguranţă.", a declarat vedeta în  timpul emisiunii "Răi da' buni", prezentată de Mihai Morar.

Întrebată despre relaţia de iubire pe care o are cu Alin Cocoş, Gina Pistol nu a dat prea multe amănunte.

"Suntem bine, avem o relaţie normală. Poate reuşim să plecăm prin ţară. Mie au început să-mi placă foarte mult drumeţiile cu rucsacul în spate.", a mai spus Gina Pistol în cadrul aceleiaşi emisiuni.

Cum a devenit celebră Gina Pistol?

Înainte să devină persoană publică, vedeta tv a fost operator la un centru de copiere şi vânzătoare la un chioşc din Roşiorii de Vede, după care a venit în Bucureşti, unde a lucrat la o firmă de articole sportive.

Gina Pistol a lucrat şi la un magazin renumit de haine plasat într-un mall din Capitală. După această etapă, blonda a început să lucreze în televiziune.Vedeta a bifat câteva relaţii cu persoanje celebre, printre care şi Codin Maticiuc, iar acum este cu Alin Cocoș. Gina se numără printre vedetele care au pozat în Playboy.

V.M


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest