Ginerele lui Salam, sărbătorit în sânul familiei! Şi-a aniversat ziua de naştere alături de Betty şi familie! VIDEO

 
+3 click pentru
galerie

Viaţa lui Betty Stoian şi a soţului ei, Cătălin Vişănescu s-a schimbat complet de când a apărut micuţul Matthias, primul lor copil. Se iubesc mai mult ca niciodată, iar frumoasa artistă i-a făcut o surpriză de zile mari, partenerul de viaţa, cu ocazia aniversării zilei de naştere.

După ce i- a transmis un mesaj extrem de emoţionant soţului ei, fiica lui Florin Salam i-a organizat şi o petrecere surpriză: "Mă simt atât de iubită şi mă faci fericită, iar eu îţi mulţumesc pentru asta! La mulţi ani, iubire! Mă bucur că am un om atât de special lângă mine! Să nu te schimbi niciodată! TE IUBESC ENORM! @catalinvisanescu ❤️", a scris Betty pe contul personal de Instagram.

În cadrul emisiunii „Răi da’ Buni”, Betty Stoian şi Cătălin Vişănescu au vorbit despre cadou, dar şi despre relaţia pe care o au la ora actuală.

„Am vrut să spun că este un bărbat pe care mi l-am dorit de mică. Nu am mai avut nicio relaţie serioasă. Am avut noroc. I-am organizat o petrecere surpriză şi s-a nimerit cu toţi prietenii apropiaţi aici. Ăsta a fost cadoul meu. Iar cadoul cel mai frumos a fost Matthias. (...) Mă bucur foarte mult că am făcut pasul ăsta, am o viaţă mult mai frumoasă şi liniştită acum. Când era mai mic, perioada cu colicii, atunci mi s-a părut mai greu. Acum e mult mai simplu, creşte, începe să meargă.” a declarat Betty Stoian, în exclusivitate, pentru Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest