Iată ce face dragostea din om! Sânziana Buruiană, de la club, la mânăstire!

 
+2 click pentru
galerie

Sânziana Buruiană e îndrăgostită peste cap de Nicolae Zuluf, iar cei doi se căsători chiar în vara anului viitor. Anuţul a fost făcut chiar de Sânziana, care a fost invitată în ediţia de marţi a emisiunii "Răi da' buni". Ea a vorbit despre felul în care a schimbat-o iubitul ei şi despre planurile de nuntă.

Sânziana a spus adio petrecerilor de burlăciţă, iar acum merge alături de iubitul ei la mânăstire.

"Da chiar mi-am schimbat stilul de viaţă, atunci când îţi găseşti liniştea, începi să stai departe de lucrurile care îţi afectează asta. Este o biserică la care merge iubitul meu foarte des, el e foarte credincios, iar în fiecare weekend merg cu el pe la mânăstire, lucru pe care eu nu îl făceam până acum. Mă să ştii că mă simt mai liniştită de când nu mai merg în cluburi, vreau să îţi zic că la ora 10 seara eu sunt în pat, iar la 9 dimineaţa sunt în picioare, să ştii că mă trezeşte foarte dimineaţa, numai la 8 dimineaţa, eu înainte mă trezeam numai la 12-13.  Am remarcat că îmi merge mai bine de când merg la mânăstire. (...) Eu îmi doreasc să o pun domnişoară de onoare pe Andreea Tonciu. Îmi doresc un copil, dar nu chiar atât de curând, trebuie să fii pregătit ca să faci un copil, " a mărturisit Sânziana Buruiană, în ediţia de marţi a emisiunii "Răi da' buni".

Vedeta a mai povestit că iubitul ei, Zuluf, a certut-o în căsătorie pe când de aflau în vacanţă, în Egipt, după numai trei luni de relaţie.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest