În braţele cui s-a refugiat Mihai Trăistariu, după ce a fost părăsit într-un mod josnic: „Am necesităţi fizice”

 

În afara talentului extraodinar pe care îl posedă, Mihai Trăistariu este cunoscut şi pentru pozele „obraznice” pe care le postează pe internet. Şi chiar dacă la început îşi dorea să atragă atenţia prin ipostazele mai... speciale în care se afişa, iată că acum regretă că a reuşit. De ce? Ne zice chiar el!

Mihai Trăistariu a oferit un interviu, în exclusivitate pentru Răi da’ Buni unde a făcut dezvăluiri bombă despre viaţa amoroasă, cât şi despre decepţiile suferite. Artistul a declarat că nu îi place faptul că a rămas împregnat în atenţia publicului ca o persoană excentrică. Şi mai mult de atât, se pare că acum are de suferit din această cauză.

În ciuda ipostazelor în care se tot afişează, Mihai Trăistariu îşi doreşte o relaţie serioasă, alături de o fată cuminte, dar tot ce primeşte este atenţia femeilor obraznice, care îşi doresc doar aventuri de o noapte.

„Eu sunt pe principiul relaţiilor de lungă durată. Şi atunci nu prea găsesc ce îmi trebuie, pentru că toate fetele care îmi scriu, poate din cauza faptului că m-am expus cu prostiile alea, îmi scriu doar fetele obraznice şi care vor aventuri de o noapte.” a spus Mihai Trăistariu, în urmă cu ceva timp pentru „Răi da’ Buni”

Mai mult de atât, artistul a vorbit şi despre ultima poveste de dragoste trăită! Mihai Trăistariu a trăit o adevărată decepţie din iubire. Chiar dacă el se ataşaşe de respectiva domnişoară, sentimentele nu au fost reciproce, motiv pentru care a fost lăsat cu „buza umflată”, atunci când partenera a plecat din ţară pe nepusă masă. „În februarie, am avut un gen de relaţie, dar n-a funcționat. Ea a plecat din ţară.” a mărturisit artistul.

Iar pentru că de atunci şi până la momentul actual nu a reuşit să găsească pe nimeni care să se încadreze în standardele sale, Mihai Trăistariu este încă singur. Dar doar ziua. Pentru că nopţile şi le petrece cu o fată, alături de care se lasă purtat de pasiune, dar cu care nu îşi doreşte o relație serioasă: „Atunci eu sunt tânăr şi mai am necesităţi fizice şi ajung să mă mai întâlnesc cu o fată pe care o ştiu de mai mult timp. Nu e o relaţie, e un fel de relație cu beneficii.” a completat Mihai Trăistariu.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest