În loc să celebreze, îi împodobeşte mormântul! Nelu Ploieşteanu, cu sufletul sfâşâiat de durere, după moartea fiului VIDEO

 

Nelu Ploieşteanu are inima încărcată de suferinţă! Ce trebuia să fie zi de sărbătoare în familia lui, unde se împărţeau cadouri, cu ocazia zile sale de naştere, s-a sfârşit în a deveni zi de doliu şi durere. Pierderea copilului său la numai 32 de ani reprezintă cea mai mare dramă din viaţa artistului, iar invitat în cadrul emisiunii „Răi da’ Buni” a vorbit despre cum i-a aranjat mormântul fiului.

Nelu Ploieşteanu şi-a pierdut copilul în urmă cu un an și jumătate. Pentru că durerea nu poate fi vindecată cu nimic, artistul merge zi de zi la mormânt, pentru a-şi mai alina din suferinţă și pentru a fi sigur de faptul că locul în care se odihneşte fiul său este aranjat.

"Am rămas la ideea că l-a iubit mai mult Dumnezeu. Ni l-a lăsat cât a vrut el. Ştiu că e un înger şi mormântul lui e ca al unui înger. Mergem în fiecare zi de un an şi jumătate. Am luat lumină de la Înviere acum un an şi acum arde aceeaşi lumină. Florile se schimbă din două în două săptămâni. Toţi mergem în fiecare zi", a declarat Nelu Ploieşteanu în platoul emisiunii "Răi Da Buni".

Cu ce boală s-a confruntat

Chiar dacă s-a născut perfect sănătos, din cauza unui vaccin făcut la două luni, fiul lui Nelu Ploieşteanu a fost imobilizat la pat. De atunci, Mihăiţa a fost diagnosticat cu tetrapareză spastică şi encefalopatie. În ciuda durerii şi suferinţei cauzate de neputinţa de a face ceva, membrii familiei l-au iubit şi au avut grijă de el, aşa cum au ştiut mai bine. Din păcate, la vârsta de 32 de ani, Mihăiţă Ploieşteanu a pierdut lupta cu moartea.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest