Informații de ultimă oră despre tânăra înjunghiată de către fostul iubit la cofetărie! Ce s-a întâmplat cu agresorul

 

Ieri, o tânără de 23 de ani a fost înjunghiată la locul de muncă de către fostul iubit.

Părinții Danielei Enache petrec acum ore chinuitoare în fața spitalului, pentru a vedea cum evoluează starea de sănătate a fiicei lor. Aceștia au intervenit la ”Răi da'buni” unde au vorbit despre situația fiicei lor:

”Se simte binișor, este sub efectul anesteziei. A ieșit din cofetărie și a văzut-o cineva. A fost un an și ceva cu ea. Era la serviciu și soțul meu o păzea dimineața, în urma amenințărilor. El îi zecea că să fie amici, dar el voia să o controleze și să vadă unde se duce. Am anunțat și Poliția, ne-a trimis de la un punct la altul, am depus o plângere”, a mărturisit mama Danielei, iar tatăl ei a continuat povestea dureroasă:

”Am stat cu ea până la 9 dimineața și am plecat la locul meu de muncă. Am fost sunat că Dana are probleme și am plecat imediat cu duba. Am văzut Ambulanța și mi s-au tăiat picioarele. Mi-am dat seama ce se întâmplă”, a spus tatăl îndurerat.

Avocata tinerei a dezvăluit că agresorul a fost reținut pentru 29 de zile.


Femeia în vârstă de 23 de ani a fost atacată cu un cuţit, în plină zi, într-o cofetărie din nordul Ploieştiului, chiar de către fostul ei iubit. În urma incidentului, tânăra s-a ales cu şase plăgi înjunghiate la nivelul abdomenului, toracelui și gâtului şi se află în stare gravă, la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Ploieşti”.

V.M


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest