Laurette, drama de care nu ştia nimeni! Nu şi-a mai văzut tatăl, de 10 ani! "O să îl rog sa vină să ne întâlnim" VIDEO

 

În cadrul emisiunii "Răi da' Buni" de pe Antena Stars, moderată de Mihai Morar, Laurette a oferit detalii din viaţa privată şi a spus motivul pentru care s-a ascuns de lumina reflectoarelor, de mai bine, de un an.

Laurette s-a reprofilat! Bruneta s-a apucat de şcoala de DJ, datorită pasiunii pentru muzică! Chiar dacă îi place foarte mult, nu doreşte să facă un job din asta, ci totul va rămâne la nivel de hobby.

"Fac o şcoală de DJ. Este o pasiune de a mea mai veche, nu vreau sa fac un job din asta. Îmi place foarte mult muzica şi m-am apucat de o şcoală de Dj şi am început sa mixez muzică la bătaie. Eu o să mixez muzică afro, atunci când voi termina şcoala. Să ştii că am învăţat foarte mult, dar nu mă întreba foarte multe că nu ştiu." a mărturisit Laurette.

Laurette a devenit extrem de discretă cu viaţa personală, aşa că nu mulţi cunosc relatia pe care o are cu tatăl său. Modelul de ciocolată nu şi-a mai văzut parintele de un deceniu, dar vorbesc ocazional pe reţelele sociale.

"Nu ne-am văzut din 2009, dar vorbim pe instagram, de câte ori avem ocazia. Voi pleca în noiembrie în Tanzania şi sper să vină tatăl meu acolo. În noiembrie o să aibă un eveniment şi o să îl rog să vină să ne întâlnim. El lucrează în guvern." a declarat Laurette, în cadrul emisiunii "Răi da' Buni".

Totodată, în cadrul aceleaşi emisiuni, Laurette a mărturisit şi care este motivul pentru care nu a mai vrut să apară la TV: "Nu vreau să mai pun viaţa mea pe tapet, la televizor. De un an şi ceva nu am mai apărut la tv să spun tot felul de tâmpenii şi mă simt foarte bine, e chiar mişto.".


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest