Laurette şi-a cumpărat casă nouă! Cum arată şi cât costă locuinţa din Nordul Capitalei VIDEO

 

Laurette este pregătită să o ia de la început. Frumoasa brunetă a lăsat visul american deoparte şi şi-a cumpărat casă nouă, în România. Vedeta a intrat în direct, în cadrul unei conferinţe telefonice pentru „Răi da’ Buni” unde a vorbit despre noua achiziţie şi când anume se va muta, alături de micuţa sa.

Casa visurilor ei este poziţionată în una dintre cele mai scumpe zone din Capitală, mai precis, în Pipera. Şi chiar dacă, de obicei, spune fără teamă ce sume cheltuie atunci când investeşte în ceva, se pare ca de data aceasta, Laurette a preferat să fie discretă în ceea ce priveşte investiţia.

În ciuda faptului că locuinţa încă nu este gata, după bunul plac, Laurette are mare încredere că va ajunge să fie casa visurilor sale. Mai mult de atât, mulatra a menţionat că atunci când va fi amenajată în totalitate, ne va face un tur al locuinţei.

"Am cumpărat o casă în partea de nord a Capitalei. Este o casă foarte, foarte frumoasă. În Pipera! E destul de scumpă. Am vândut-o pe cea din Bragadiru pentru că nu puteam să respir aerul de acolo. În momentul de faţă noi încă locuim în chirie pentru că este încă în amenajare", a spus Laurette la "Răi da’ Buni":

Adio visului american

A pus în vânzare vila pe care o avea, cât şi maşina pe care o conducea, totul ca să fie mai aproape de visul american. Dar iată că planurile s-au schimbat la 180 de grade. Deşi Laurette şi fiica sa, Serena au plănuit ca în noiembrie să fie deja mutate în America, sub motivul că nu o mai ţinea nimic în România, se pare că lucrurile nu mai stau deloc aşa, dat fiind că aşteaptă să se mute în noua locuinţă achiziţionată cât mai repede. 

"Vreau să plec în America. Am pus casa şi maşina la vânzare şi vreau să fac acest pas important în viaţa mea. Dacă totul merge aşa cum am plănuit, probabil în noiembrie aş putea să mă mut cu tot cu fiica mea, Serena. Am mai multe oportunităţi acolo decât am aici în momentul de faţă", zicea Laurette pentru click.ro, cu ceva timp în urmă.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest