INTERVIU de excepţie! Leon Dănăilă vorbeşte despre ritualul său din timpul operaţiilor dificile

 

În Vinerea Mare, de la 19:45, Mihai Morar le aduce românilor o ediţie de colecţie a emisiunii “Răi da’ buni”. “Sculptorul de creiere” Leon Dănăilă îşi deschide sufletul în faţa telespectatorilor Antenei Stars într-un interviu emoţionant despre copilăria sa şi despre magia sărbătorilor de Paşte petrecute alături de familie.

Supranumit şi “medicul care fentează moartea”, prof. Dănăilă vorbeşte în Vinerea Mare despre păţaniile de la începutul carierei sale, despre diferenţa dintre un pacient cu credinţă şi unul fără, despre modalitatea inedită de a consulta pacienţii, despre cele peste 40 000 de operaţii la care a participat, dar şi despre ritualul său din timpul operaţiilor sale.

“În operaţiile complicate, îmi făceam semnul crucii cu limba, pentru că nu ai voie să foloseşti mâinile, e mediu steril!”, îi va povesti renumitul neurochirurg lui Mihai Morar. “Când operezi pe creier, dacă nu te gândeşti la Dumnezeu, bolnavul este pierdut!”, va mai completa acesta. Tot vineri, geniul neurochirurgiei va vorbi şi despre sacrificiile profesiei sale: “În atâţia ani, în fiecare concediu a trebuit să revin cel puţin o dată, să operez!”. Ce alte dezvăluiri va mai face îndrăgitul neurochirurg, telespectatorii vor putea afla urmărind ediţia specială a emisiunii “Răi da’ buni”, din Vinerea Mare, de la ora 19:45, de la Antena Stars.


 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest