Lidia Buble dă replica celor care o critică după fotografiile hot din vacanţă! A aflat cine lasă comentariile răutăcioase VIDEO

 
+3 click pentru
galerie

Lidia Buble este o artistă care le are pe toate! Este talentată, este frumoasă, are un corp de zeiţă, dar cu toate astea, nu a scăpat de comentariile răutăcioase. După ce a fost blamată în fel şi chip că îşi pune mult prea multe poze sexy pe internet, artista este pregătită să le dea replica! Şi nu doar atât! A aflat şi cine stă în spatele răutăţilor!

Invitată în cadrul emisiunii „Răi da’ Buni” de la Antena Stars, moderată de Mihai Morar, Lidia Buble a mărturisit că în timpul sejurului din Maldive de care s-a bucurat alături de surorile sale, artista a oprit toate comentariile de la pozele pe care le-a postat în mediul virtual, deoarece nu voia să fie afectată de energiile negative. Totodată, cântăreaţa a spus că femeile care stau în spatele răutăţilor sunt chiar „surorile” sale! Desigur, apelativul a fost folosit într-o manieră ironică.

„Cât timp am stat în vacanţă, am oprit comentariile la toate pozele, pentru că nu am vrut energie negativă să am acolo în vacanţă. Şi am zis sa stau pe relax, pe zen. Cui place poza dă like, cui nu, ignoră. Pentru că nu au putut să îmi lase mesaje la poze, mi-au lăsat în privat. Era foarte dubios că toate mesajele veneau din partea doamnelor şi domnişoarelor. Şi ele îmi ziceau, şi îmi explicau cum stă treaba. Şi eu le ziceam că Dumnezeu să le binecuvânteze. (...) Da, bineînţeles. Tata m-a văzut în toată spendoarea de când eram mică. Mihai, tot internetul este plin de femei în costume de baie, adică nu sunt singura. Ştiu cine lasă comentariile alea. Surorile mele. Suntem surori în Domnul.” a spus Lidia Buble, în cadrul emisiunii „Răi da’ Buni”


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest