Liviu Teodorescu, confesiuni sincere! Şi-a înşelat sau nu iubita? Totul despre despărţire şi iertare! VIDEO

 
+3 click pentru
galerie

Invitat în emisiunea ​”Răi da’ buni”, Liviu Teodorescu face confesiuni extrem de sincere despre despărţire. După lansarea ultimei piese care are ca subiect principal tema infidelităţii, artistul a dat cărţile pe faţă despre despărţire şi înşelat.

Liviu Teodorescu este într-o relaţie de ceva timp cu o domnişoară care i-a furat inima. Se pare că aceasta a participat la scrierea versurilor piesei care urcat pe locul 1 în trending în mai puţin de o zi. Zvonurile cum că acesta ar fi fost infidel, nu sunt în totalitate neadevărate. Artistul a fost pus în situaţia despre care vorbeşte în piesa „Ascultă”, dar în trecut, când era în relaţie cu altcineva.

"Piesa este despre înşelat. Bănuiesc că li se întâmplă tuturor la un moment dat. E o piesă sinceră. Cândva, în trecuturile mele de mult îngropate, s-a întâmplat. (...) Dacă bărbatul iubeşte destul de mult, face orice ca să se revanşeze. Nu pot să mint. Dacă aş fi pus în situaţia de a minţi, n-aş putea să o duc foarte mult. Mă dau de gol imediat.", a declarat Liviu Teodorescu, la "Răi Da Buni".


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest