Mama Anamariei Ferentz despre bărbaţii din viaţa fiicei sale: "Foarte mult m-a durut că s-a vorbit urât despre fiica mea. Am zis că îmi sar minţile"

 
+2 click pentru
galerie

Anamaria Ferentz şi mama sa au fost invitate la emisiunea "Răi da buni" şi au dezbătut şi un subiect mai delicat şi anume bărbaţii din viaţa cântăreţei. Anamaria Ferentz a fost căsătorită cu Marcel Toader, bărbat pe care mama ei nu l-a agreat niciodată. În ceea ce priveşte presupusa relaţie de amor cu Ion Ţiriac, mama Anei a fost mai rezervată.

"Foarte mult m-a durut că s-a vorbit urât despre fiica mea. Am zis că îmi sar minţile. Acum spun prima dată, Ana Maria nu ştie. Eram la servici şi am plâns într-o vineri, nu îmi aduc aminte data. 8 ore cât am stat la servici, am plâns încontinuu. Aveam o presimţire aşa.  Nu ştiu ce s-a întâmplat, dar în perioada căsătoriei cu Marcel Toader era foarte schimbată. Ea nu realiza în ce situaţie este", a declarat mama Anamariei Ferentz la emisiunea "Răi da buni", de la Antena Stars.

Femeia spus că nu ştiut nimic desăre faptul că ar fi existat o relaţie de dragoste între fata ei şi Ion Ţiriac.

"Dacă a ieşit cu el (Ion Ţiriac) la o masă nu înseamnă că a avut ceva cu el. Ana s-a implicat foarte mult în proiecte sociale şi a mai ieşit cu diverse persoane pentru a face rost de fonduri", a adăugat mama Anamariei Ferentz.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest