Mama Antoniei, dezvăluiri despre starea artistei, după plecarea lui Alex Velea, în Asia Express VIDEO

 

Mama Antoniei a vorbit cu lux de amănunte despre cum se descurcă fiica sa cu cei doi copii de când Alex Velea a plecat pe „Drumul Comorilor”, din Asia Express. Denise Iacobescu a fost invitată în cadrul emisiunii „Răi da’ buni” şi a povestit de ce a izbucnit în plâns Alex Velea, atunci când a ajuns în Filipine.

Denise Iacobescu a povestit ca de când Alex Velea a plecat în cea mai dură competiţie din România, Antonia este extrem de tristă şi îl asteaptă cu nerăbdare să se întoarcă acasă. Chiar dacă nu multă lume a crezut în relația celor doi artişti, iată că pasiunea şi dragostea există cu desăvârşire între cei doi.

"Alexandru este plecat şi Antonia este singură, am ajutat-o în ultima vreme. Antonia e tristuță, este prima oară când sunt separați atât timp, dragostea e mare, n-au stat mai mult de o săptămână plecați. Iubirea va fi mai mare când se întoarce. Am făcut cu schimbul, când eu, când ceilalți bunici. De la an la an este mai multă nebunie, îmi place că mă ține ca vârfuri. Le pun și muzică clasică, când îi pregătesc de culcare, să știe de toate.", a declarat mama Antoniei, la Răi Da Buni.

Mai mult de atât, mama Antoniei a vorbit şi despre proiectele pe care le are. Se pare că Denise Iacobescu are de gând să facă un pas mare în carieră, prin îmbinarea a două pasiuni: educaţia şi arta.

"Tot timpul vin cu ceva nou, așa te menți tânăr. Am două colaborări, ambele au de-aface cu copiii, voi reveni la anul, atunci pot spune mai multe lucruri. Sunt super încântată, este o provocare pentru mine. Ambele au legătură cu educația și una din ele cu talentul meu artistic.", a mai spus Denise Iacobescu.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest