Mara Bănică a mărturisit! "Am fost nevoită să-mi mut copilul de la grădiniţă"

 

Mara Bănică a mărturisit marţi seară la emisiunea "Răi da' buni" că a trecut prin problema violenţei într-o instituţie de învăţământ.

După ce o ţară întreagă a fost revoltată de cazul violenţei în Şcoala nr. 149 din Capitală, părinţii copiilor agresaţi au fost prezenţi alături de psiholog, de Mara Bănică şi de Monica Tatoiu în platoul emisiunii "Răi da' buni". Mara a mărturisit că ţi ea a întâmpinat problema violenţei într-o instituţie de învăţământ, dar a salvat situaţia mutându-şi copilul.

"Eu am fost nevoită să îmi mut copilul  din cauza unei educatoare cu ieşiri. Tocmai pentru că sunt Mara Bănică n-ar fi trebuit să se fi atins de copilul meu, dar la oameni care nu sunt persoane publice, vă imaginaţi cum fac. Nu lăsaţi copilul acolo în războiul dumneavoastră cu aceşti pseudoprofesor. Mutaţi-vă copilul şi luptaţi-vă după! Primul lucru pe care-l faci e să salvezi copilul tău", a mărturisit Mara Bănică în emisiunea "Răi da' bunI".

Cazul violenţei în Şcoala 149
O fetiţă de clasa a patra ar fi fost agresată şi umilită de colegele mai mari, iar dascălii lor nu au luat niciun fel de măsură. Mama acesteia a intervenit la Antena Stars pentru a vorbi despre cazul revoltător. Mama fetiței care învață la Școala 149 din București este susținută și de către alți părinți, care acuză, la rândul lor violențe.

A.C.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest