Mara Bănică, dezvăluiri incredibile, după ce a fost terorizată şi ameninţată timp de un an de zile! „Am simţit că m-am născut a doua oară” VIDEO

 

Ultimul an şi jumătate a reprezentat pentru Mara Bănică un supliciu! Celebra jurnalistă a fost ameninţată, şantajată şi terorizată de un individ de 35 de ani, care dezvoltase o obsesie pentru aceasta. Bărbatul şi-a făcut nu mai mult de 5. 230 de conturi false, create pe social media, cu scopul de a-i trimite mesaje pline ură, în care o şantaja pe vedetă. Dar odată cu agresorul prins de oamenii legii, Mara Bănică poate răsufla, în sfârşit, liniştită!

Mara Bănică a povestit cu lux de amănunte toate prin câte a trecut, atât ea, cât şi familia ei. Celebra jurnalistă simte că a renăscut, dat fiind că în ultima perioadă, ori de câte ori ieşea din casă se uita peste umăr de teamă. Mai mult de atât, în cadrul unei intervenţii telefonice la „Răi da’ Buni”, vedeta a povestit cu lux de amănunte ce a pătit individul de 35 de ani.

"De ieri am simţit că m-am născut a doua oară! Şi vorbesc mega serios. Mi-am dat seama cât de importante sunt pentru noi, persoanele publice, reţelele de socializare. E modalitatea noastră de a ne exprima, dincolo de micul ecran, unde avem un desfăşurător", a mărturisit Mara Bănică pentru "Răi Da Buni".

Motivul invocat de individul de 35 de ani, din cauza căruia Mara Bănică a fost protagonista şantajului şi ameninţărilor este incredibil! Odată ajuns în faţa oamenilor legii, bărbatul s-a declarat îndrăgostit de ea şi a mărturisit că toate lucrurile pe care le-a făcut, au fost ca să o cucerească.

Jurnalista a încercat să scape de insistenţele lui, fără să apeleze la niciun ajutor, considerând că lucrurile se vor rezolva de la sine, dar cu fiecare zi ce trecea, totul devenea din ce în ce mai serios. În momentul în care bărbatul i-a trimis mai multe filmări din parcarea platoului „Acces Direct”, atunci şi-a dat seama că nu există nicio altă cale, decât să apeleze la autorităţi pentru a-l prinde.

"La un moment dat, îmi trimite nişte filmări din parcarea de la Acces Direct. Acela a fost momentul în care mi-a declanşat mie mersul la poliţie. Am depus plângere, pe 14 deja era identificat... El a fost reţinut pentru 3 infracţiuni...Eu a trebuit să mă duc cu probe, l-am găsit pe camerele de supraveghere, venise cu o mască medicală pe faţă la 3 dimineaţa, să studieze terenul. A doua zi a venit şi a dat cu două petarde, noi eram în şedinţă, ne-a şi speriat. Mi-a scris că el a aruncat petardele...", a continuat Mara Bănică.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest