Mara Bănică, victima unei înşelătorii în trafic! Primele declaraţii despre accidentul prin care a trecut/ VIDEO

 
+2 click pentru
galerie

Mara Bănică a trecut prin clipe de coşmar, după ce a făcut un accident cu maşina! Şi nu din cauza avariilor, ci pentru că totul a fost plănuit încă de la început, de şoferul autovehiculului cu care s-a ciocnit.

Invitată în cadrul emisiunii „Răi da’ Buni”, Mara Bănică a povestit detaliat tot ce i s-a întâmplat în urmă cu câteva zile. Se pare, că jurnalista a făcut un accident uşor cu maşina, pe o stradă din Bucureşti. Aflată în trafic, jurnalista a intrat în maşina unui taximetrist, care s-a băgat voit în faţa ei, pentru a se produce accidentul, de pe urma căruia să scoată bani frumoşi.

Mara Bănică a înregistrat conversaţia telefonică cu şoferul taxiului, ca să îi folosească drept probă în instanţă. Jurnalista a ajuns rapid la concluzia că metoda folosită de taximetrist nu este una tocmai nouă pe străzile Capitalei.

„L-am sunat de acasă pregătită să îl înregistrez, pentru că mie mi s-a părut foarte dubios cum a pus problema. Şi îi spun că nu are nimic la maşină şi mi-a zis că nu este zgâriată de mine şi că îi vine altă bară din service. (...) Ți se pune cineva în față și te urmărește, se bagă în fața ta și îți pune frână bruscă. (...) Este o metodă prin care poţi să faci bani uşor în România.”, a spus Mara Bănică în cadrul emisiunii „Răi da’ Buni” de la Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest