Mara şi Cezara, invitate speciale în emisiunea tatălui lor, Mihai Morar

 
+2 click pentru
galerie

Ca în fiecare an, de 24 decembrie, copiii sunt cei care pun stăpânire pe platoul emisiunii “Răi da’ buni”, iar anul acesta nu face excepţie.

Gemenele Mara şi Cezara Morar, alături de Maria Buzdugan, fata lui Daniel Buzgudan, dar şi de Edan, băiatul Vicăi Blochina, Armin, piticul lui Andrei Duban, şi de Robin, juniorul cântăreaţei Corina, sunt cei care au adus bucurie, dar şi multă gălăgie la “Răi da’ buni” în platou.

Şi cum aşchia nu sare departe de trunchi, iar microbul celebrităţii se pare că l-a moştenit de la ambii lui părinţi, Edan a luat microfonul de la Mihai Morar, gazda emisiunii, si nu l-a mai lăsat din mână, ba chiar a declarat cu multă siguranţă că el este prezentatorul show-ului din acel moment. A uitat de microfon, preţ de câteva minute, când, alături de Robin, a făcut o demonstraţie straşninică de break-dance.

Şi cum în seara de Ajun nu putea lipsit Moş Crăciun, personajul atât de iubit de copii şi-a făcut şi el apariţia, iar micii invitaţi l-au asaltat cu îmbrăţişari şi multe cântece. Ce daruri le-a făcut Moş Crăciun invitaţilor din platou, dar şi cum a reuşit (sau nu) Mihai Morar să-şi recapete postul de prezentator la “Răi da’ buni”, telespectatorii vor afla în Ajun de Crăciun, de la ora 19.00, la Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest