Maria Constantin, dezvăluiri senzaţionale după despărţirea de Dacian Varga! Va fi mamă pentru a doua oară?/ VIDEO

 

Invitată în cadrul emisiunii „Răi da’ Buni”, Maria Constantin a dat cărţile pe faţă şi a vorbit cu lux de amănunte despre viaţa personală, cât şi despre motivul care a stat la baza despărţirii de Dacian Varga. Şi nu doar atât!

Maria Constantin este o femeie care a trecut prin multe, mai ales când vine vorba de viața amoroasă. Chiar dacă destinul nu i-a surâs în dragoste, artista nu vrea să se lipsească de cel mai frumos sentiment din lume, aşa că se află într-o continuă căutare.

Frumoasa interpretă de muzică populară este mama unui băieţel minunat, dar cu toate acestea, îşi mai doreşte încă un copilaş. Şi chiar dacă nu are pe nimeni în viaţa sa, deocamdată, Maria Constantin este sigură că va apărea acel „Făt Frumos” la un moment dat, dar cu toate acestea nu vrea să se mai grăbească în ceea ce priveşte viaţa personală.

„Încă îmi doresc lucrul acesta pentru că mai este puţin şi împlinesc 33 de ani. Încă sunt tânără. Nu mai vreau să mă grăbesc în ce priveşte viaţa personală şi având în vedere antecedentele.” a spus Maria Constantin, în cadrul emisiunii „Răi da’ Buni”

De ce s-a despărţit de Dacian Varga

După ce a făcut anunţul neasteptat că ea şi Dacian Varga nu mai formează un cuplu, toată lumea şi-a ridicat masive semne de întrebare legate de care a fost motivul care a stat la baza separării. Chiar dacă mărturisit în repetate rânduri că nu va oferi alte detalii în privinţa despărţirii de fostul iubit, iată că acum a dezvăluit că au ales să meargă pe căi diferite din cauza meseriei de artistă care nu îi permitea să stea prea mult alături de partenerul de viaţă.

„Viaţa este, în general, tumultoasă. Probabil şi din pricina meseriei şi din cauza faptului că noi suntem numai pe drum plecaţi şi e greu să gaseşti pe cineva care să te înţeleagă.” a spus Maria Constantin.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest