Maria Constantin şi Marcel Toader fug de-acasă şi se pregătesc să devină părinţi!

 

Maria Constantin şi Marcel Toader pleacă în vacanţă şi au planuri mari! Maria a intrat în direct în emisiunea "Răi da' buni" şi a făcut mărturisiri incendiare.

Tânăra artistă nu plănuieşte să poarte sutien pe plajă. La câteva minute distanţă de această dezvăluire, vedeta a aruncat bomba: ea şi Marcel se pregătesc să devină părinţi.

"Urmează să plec în sfârşit în vacanţă. N-am aflat încă destinaţia. Eu mă pregătesc oricum. Soţul meu îmi va face o surpriză. S-ar putea să mergem în Franţa sau în Cipru. Dacă nu, mergem în amândouă. (...) Nu mă gândesc să-i ocup şi valiza lui. Îmi voi pune câteva rochiţe lejere, costume de baie, trebuie să mă simt bine, nu să ne etalăm garderoba. Va fi o vacanţă de familie. Aştept să ajung şi la părinţii mei înainte de vacanţă. O să facem o escapadă în doi. N-am mai făcut de mult treaba asta", a mărturisit Maria Constantin.

Acum, că ştim unde merg, am aflat şi detalii. Maria Constantin şi Marcel Toader se pregătesc să devină părinţi, iar mărturisirea a fost făcută în direct, cu zâmbetul pe buze.

"O să-mi iau o singură piesă, că de obicei fac topless. Marcel mă doreşte fără costum de baie. Am să fac topless unde e plajă privată, unde se poate... Sunt multe pensiuni cu plajă privată. Şi atunci vom fi doar noi pe plajă, facem ce vrem! Vedem, poate ne întoarcem în trei... adică, planuri de despărţire! Înţelegi. De mult vă promit. Încercăm să ne întoarcem trei. Vedem cum vrea Dumnezeu. Vedem ce trebuie să facem", a explicat cu emoţie artista.

Cine e Maria Constantin

În vârstă de 28 de ani, Maria Constantin a mai fost căsătorită o dată. Din prima căsnicie interpreta de muzică populară are un băiat. Maria Constantin s-a căsătorit cu Marcel Toader în septembrie anul trecut. În trecut, actualul soţ al Mariei Constantin a mai avut două mariaje: unul alături de Anamaria Ferentz, altul alături de Gabriela Cristea.

A.C.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest