Maria Ilioiu, declaraţii despre suferinţa Denisei, iubita celui care a căzut în ispită după cinci ore! VIDEO

 
+3 click pentru
galerie

Maria Ilioiu este una dintre cele mai puternice ispite pe care reality show-ul „Insula Iubirii” le-a avut vreodată. Lucru demonstrat de fiecare dată când a participat. În sezonul actual, frumoasa roşcată a reuşit să îl vrăjească pe Adrian, în mai puţin de cinci ore. Fapt devastator pentru Denisa, cea cu care „ispititul” a venit pe insulă.

Invitată în platoul emisiunii „Răi da’ Buni”, Maria Ilioiu a povestit cum se simte faţă de iubita celui pe care l-a sărutat, dar şi ce părere are despre Adrian, concurentul din cadrul emisiunii „Insula Iubirii”.

„Îmi pare rău de Denisa, când văd suferința ei. Noi suntem acolo, trebuie să încercăm să le arătăm. Adrian nu este genul meu de bărbat, ele știu unde au venit, ele au vrut să-și testeze bărbații. Nu poți să te superi pe mine, eu încerc să o ajut...bărbatul dacă așa este felul lui, o va înșela și acasă. Noi am fost trimiși, nu noi ne-am ales bărbații. Eu m-am oprit în fiecare sezon atunci când ei au recunoscut că s-au îndrăgostit. 
El încerca să nu mă sărute, încerca să facă orice, dar nu să mă sărute. Dar când m-a sărutat, eu a trebuit să plec, iar el a avut un șoc”
 a povestit Maria Ilioiu, la „Răi da Buni”. 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest