Marian Drăgulescu, încercările unui campion! Povestea celui mai medaliat gimnast din istorie! VIDEO EXCLUSIV

 
+2 click pentru
galerie

Marian Drăgulescu este cel mai medaliat gimnast din istorie! În cadrul unui interviu în exclusivitate pentru „Răi da’ Buni”, campionul a vorbit despre cum se menţine în formă la 38 de ani, despre povestea lui de viaţă, dar şi cum i-a venit ideea să inventeze celebra săritură extrem de spectaculoasă şi dificilă care îi poartă numele.

Marian Drăgulescu a mărturisit pentru Antena Stars că deşi niciodată nu s-a considerat un sportiv extraordinar de tehnic, faptul că este o fire explozivă, care are curajul să încerce varii elemente, l-a ajutat să facă performanţă. Din cauza faptului că s-a accidentat deseori, acum este mai vulnerabil şi sunt momente când se opreşte din antrenamante, pentru a nu-şi agrava situaţia.

Tot în cadrul interviului, Marian Drăgulescu a vorbit şi despre obiectivele de viitor. Celebrul gimnast vrea să participe la Olimpiadă, pentru a mai adăuga în palamaresul de 31 de medalii, încă una. Mai multe detalii despre povestea lui de viaţă, în calitate de gimnast profesionist, veţi găsi în interviul de mai jos.

Fac două antrenamente în fiecare zi: două ore dimineaţa, două ore după amiaza. Câteodată lucrăm la începutul anului mai multă pregătire fizică şi învăţare de elemente, după car eînainte de competiţii lucrăm tehnic, eficient, pentru concentrare.

Aveam una dintre cele mai grele sărituri la momentul respectiv şi nu reuşeam sa văd aterizarea, iiar din această cauză am ratat vreo 3-4 competiţii şi mi-am propus să găsesc o rezolvare. Şi aşa mi-a venit ideea, de a mă întoarce fix înainte de aterizare, să mai adaug încă jumătate de întoarcere, pentru a vedea aterizarea.” a declarat Marian Drăgulescu pentru Răi da’ Buni.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest