Marinela Chelaru a chemat ambulanta de două ori într-o săptămână! Cum îşi tratează actriţa atacurile de panică

 

A chemat ambulanta de 2 ori într-o săptămână după ce a suferit un infarct şi a fost operată pe cord. Marinela Chelaru, una dintre cele mai iubite actriţe, se teme pentru viaţa ei şi are atacuri de panică.

"Nu mai am voie. De asta sunt supărată. I-am spus doctoriţei: de ce nu m-ai lăsat să mă duc? De fumat nu mai am voie, şi de la fumat mi s-a tras. Nu am voie sărat, gras, cafea, ţigară. Nu mai am voie nimic. Eu la ce mai trăiesc? Suc, nu am voie la suc. Sunt bine, aşa mi-au zis americanii. La ce mai trăiesc eu acum? Mâncaţi, vă bucuraţi de o berică, de ceva. Nu mai am voie să mănânc. Uite, nu am murit! Nu ştiu de ce (n.r. a chemat salvarea). Mi se face rău noaptea. E şi de la organism. Mă trezesc noaptea şi mi-e rău, fac tensiune mare şi mi-e rău, nu mai pot să respir. Mi-au făcut electrocardiograme. Cică e bună. Cred că e de la tiroidă. Îmi face probleme. Nu am mai fost demult la un control. Trebuia să mă mai duc să fac analize şi acum am luat prea multe medicamente", a spus Marinela Chelaru, la Antena Stars. 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest
SpyNews
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, AntenaStars utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de confidențialitate