Mărturisiri cutremurătoare! Marioara Murărescu - Ultimul interviu

 
+2 click pentru
galerie

Timp de 30 de ani ne-a dăruit cu toată ființa sa emisiunea "Tezaur folcloric"! Şi a făcut-o într-un stil caracteristic: cu bunătate, căldură şi dragoste pentru cântul popular!

Suferinţa din ultimii ani a făcut-o mai bună, aşa îi plăcea să creadă. "Eu am fost şi mă consider un om norocos. Am lângă mine colegi buni care m-au ajutat să depăşesc momentele grele, îi am pe copiii mei care îmi sunt mereu alături. Îmi pare rău că nu am avut posibilitatea de a sta mai mult cu părinţii mei după ce am crescut, dar şi că nu m-am bucurat mai mult de copilăria băiatului meu".

De mai bine de jumătate de an Marioara Murărescu schimbase din nou casa cu spitalul. Şi cel mai rău i-a părut pentru că părăsise lucrul cel mai de preţ, "Tezaurul Folcloric". "Cea mai mare bucurie este să te poţi uita în ochii oamenilor. Să vezi că ei te ascultă, te ascultă cu drag. Asta-i cea mai mare bucurie. Să te întâlneşti cu oameni pe stradă, oameni pe care nu i-ai cunoscut şi să spună "Vai, ce-mi place emisiunea dumneavoastră", spunea aceasta în cadrul emisiunii "Acces Direct".

Trupul neînsufleţit al Marioarei Murărescu va fi depus în locul în care şi-a petrecut aproape jumătate de viaţă, sediul Televiziunii Publice.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest