Mărturisirile Danei Roba despre sarcină îţi vor da fiori! "Eram sclava Satanei"

 

Dana Roba abia aşteaptă să-şi strângă copilul în braţe! Într-un interviu exclusiv, vedeta a mărturisit că mai are de gând să facă şi alţi copii.

Înainte de a rămâne gravidă cu bărbatul pe care-l iubeşte, fosta iubită a lui Nicolae Guţă a trăit o experienţă de necrezut în Biserică.

"Am aproape zece săptămâni. Mi-am dorit din prima zi de căsătorie să rămân însărcinată. Am reuşit abia după patru luni, după multă rugăciune şi credinţă. Am să mai fac. Nu ştiu câţi. Înainte să rămân gravidă am ajuns la Biserică şi era program de binecuvântare. Pastorul nostru ne-a spus să ne rugăm pentru o soră că a rămas însărcinată cu al treilea copil şi bărbatul vrea să divorţeze. Am început să plâng şi m-am întrebat de ce nu ne trimite nouă copilul. Simt că e minunea lui Dumnezeu. Cred că va fi un copil foarte frumos, cu ochii albaştri sau verzi. În fiecare zi mă rog cu Daniel. Noi asta facem. Nu e o obişnuinţă, e ceva normal, ca atunci când ne e sete. Uneori se întâmplă o dată pe zi, alteori de trei ori. Nu se pune problema de avort. Eu nu ştiu de ce nu e o lege ca femeia care face avort să fie pedepsită cu închisoarea. Dacă omor un pui de fazan, sunt pedepsită. De ce dacă aş omorî un om, să nu fac închisoare? Eu gândeam asta şi înainte să mă pocăiesc. Anul ăsta a fost un an binecuvântat pentru mine. Îmi doream foarte mult să rămân însărcinată, chiar dacă înainte să mă pocăiesc spuneam că nu fiecare femeie e trimisă pe pământ să facă copii. N-o mai cunosc pe Dana Roba din trecut. N-o mai cunosc, decât dacă intru pe Google. Viaţa mea e transformată. Dacă nu mă pocăiam, astăzi nu mai aveaţi cu cine să staţi de vorbă. Nu mai pot merge la club, nu mai pot să umblu cu decolteuri. Nu mai pot să fac păcat, nu mai pot! Acum mă simt liberă, înainte mă simţeam încătuşată. Eram sclava Satanei", a mărturisit Dana Roba.

Dana Roba a devenit cunoscută publicului larg în momentul în care a apărut la braţul manelistului Nicolae Guţă. Bruneta s-a măritat cu Daniel Balaciu.

A.C.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest