Mc Anuryh, totul despre relaţia cu Aurel! Ispita de la „Insula Iubirii” a dat cărţile pe faţă „Nu îmi place sa îmi bat joc de oameni”

 
+3 click pentru
galerie

Fosta ispită de la „Insula Iubirii” a vorbit, într-un interviu, în exclusivitate, pentru „Răi da’ Buni” despre relaţia pe care o are cu Aurel, actualul concurent din cadrul emisiunii, cât şi despre viaţa de noapte din Bucureşti.

Este o femeie independentă şi ocupată. Deşi a trecut recent printr-o despărţire, focoasa brunetă se simte mai bine ca niciodată, iar asta se vede de la o poştă. Cu o siluetă de invidiat şi un chip care radiază, MC Anuryh ştie să facă show în cluburile la care este prezentă.

Totodată, fosta ispită a declarat că experienţa de la „Insula Iubirii” a fost senzaţională şi că a rămas prietenă cu multe persoane după ce s-a terminat emisiunea. Inclusiv cu Aurel, de care a mărturisit că a cam „comis-o” în ediţia asta a insulei.

„Noi ne-am distrat foarte mult acolo. Cred că am avut şi un colectiv mişto. Toată lumea era pe distracţie, pe vorbă. Pentru mine a fost o experienţă demenţială. (...) Mie îmi plac foart emult oamenii şi chiar ne-am împrietenit frumos. Nu îmi place să îmi bat joc de oameni. De exemplu, cu Aurel am rămas prietenă. A comis-o, nu zic nu. Cu Aurel eu nu am avut tangenţe de genul. Trebuie sa le ai pe toate acolo, şi frumoasă, şi inteligenţă, şi mamă.” a declarat MC Anuryh.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest