Mihai Constantinescu şi Simona, părinţi spirituali în mare secret pentru fetiţa unui cuplu celebru

 

Mihai Constantinescu şi Simona au devenit părinţi spirituali în mare secret pentru fetiţa unui cuplu celebru! Ce detalii au pus la punct naşii, dar şi cine sunt viitorii fini de cununie aflaţi chiar de la artist.

"Noi suntem prieteni de foarte multă vreme cu părinţii lui Keo. Vreau să-l laud puţin pe Keo! Am auzit la radio o piesă cu o voce foarte frumoasă. Aduce undeva cu ceva ce mie chiar îmi place. Am aflat că este Keo, cine e Keo. La un moment dat a venit o întrebare dacă n-am vrea să fim noi naşii celei mici. A fost un botez la Sibiu, într-un cadrul foarte restrâns. Ne-am bucurat să creştină o fetiţă frumoasă şi cuminte. Da, bineînţeles că este fericit. Pe Keo l-a schimbat enorm copilul", a povestit Mihai Constantinescu.

Toate detaliile, în video de mai sus! 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest
SpyNews
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, AntenaStars utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de confidențialitate