Mihai Morar, dezamăgit: "Mă simt din ce în ce mai străin de..."

 

Mihai Morar pare că s-a săturat de mediul virtual şi nu mai vrea să audă de reţele de socializare. Prezentatorul nu mai vrea să audă de Facebook şi a vrut să le transmită acest lucru şi fanilor săi.

Mihai Morar a scris în urmă cu puţin timp un mesaj pe pagina sa de socializare în care şi-a manifestat nemulţumirea în legătură cu faptul că emoţiile au ajuns să fie transmise doar prin intermediul unui buton de "like".

"Mă simt din ce în ce mai străin de Facebook. Înțeleg că în curând rețeaua globală va introduce butonul "dislike". Iar lumea va fi împărțită intre "sus mânuța!" și "jos mânuța!". Adio, ție, Cale-de-Mijloc! Între like și dislike lumea nu mai are timp de butonul "Mulțumesc!".. Între like și dislike mai putea fi și butonul "Dor"... Între like și dislike nimeni nu s-a găsit să ceară introducerea butonului "Fericire". Pentru că "like" și "dislike" sunt doar păreri. Nu stări, nu trăiri, nu emoții. Toată lumea are azi păreri. Și din ce în ce mai puține emoții. Părerile împart oamenii. Emoțiile îi unesc. Dar cine își mai dorește în ziua de azi o lume unită?! Lumea se va împărți intre butonul "like" și butonul "dislike". Aproape nimeni nu vrea să mai știe azi că, mai presus de like și dislike, cândva exista butonul "Iubire"," a scris Mihai Morar, pe pagina sa de socializare.

Postarea prezentatorului a adunat sute de like-uri în doar câteva zeci de minute.

Mihai Morar este prezentatorul emisiunii "Răi da' buni", de la Antena Stars, care este difuzată de luni până vineri de la ora 20:00.

Foto: Facebook

M.T.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest