Mihai Morar, impresionat de casa luxoasă a Alinei Laufer: "Când o scoţi la vânzare, să mă anunţi şi pe mine să mă împrumut!"

 
+2 click pentru
galerie

Alina Laufer, fosta soţie a lui Jorge, are un stil de viaţă la care mulţi nici nu îndrăznesc să viseze. Vedeta are o casă imensă, luxuoasă, în care locuieşte alături de soţul său, Ilan Laufer şi copilul ei.

Alina Laufer a intrat, astăzi, în direct la emisiunea "Răi da' buni", de la Antena Stars, unde a acceptat să le arate şi telespectatorilor cum arată căminul ei.

"Fiecare zi din viaţa mea mi-o petrec aici acasă şi pentru că menajera mea m-a lăsat baltă, acum trebuie să şi muncesc. Numărul de ani îl ştiu, dar numărul de dormitoare nu, pentru că soţul meu vrea să facem amenajări mereu," a spus Alina Laufer, la Antena Stars.

Prezentatorul Mihai Morar a rămas complet impresionat de ce a văzut în casa vedetei şi nu s-a putut abţine să nu facă o remarcă.

"Ai o casă absolut superbă, când o scoţi la vânzare, să mă anunţi şi pe mine să mă împrumut de la Dan Bursuc," a spus Mihai Morar.

Alina şi Ilan Laufer s-au căsătorit în iunie 2013. Cei doi au avut parte de o nuntă evreiască plină de fast şi cu mulţi invitaţi. Alina şi Ilan Laufer nu s-au sfiit niciodată de la declaraţii de iubire şi de la a spune că îşi doresc un copil împreună. Alina Laufer are un copil din căsătoria anterioară, cu Jorge, iar cea mică are o relaţie foarte frumoasă cu Ilan, actualul ei partener.

Aflaţi mai multe detalii din materialul video de mai sus!

Foto: Captură Antena Stars

M.T.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest