Mihai Morar, interviu de colecție alături de naşa fiicelor sale! „Am trei copii cu două femei” VIDEO

 

Mihai Morar este un bărbat împlinit! Pe plan profesional, lucrurile merg din ce în ce mai bine, iar pe plan personal, are o familie fericită, de care este extrem de mândru. Omul de televiziune a fost protagonistul unui interviu, în care a vorbit despre cele mai frumoase momente din viaţa lui.

Mihai Morar este în culmea fericirii, după ce a devenit tătic pentru a treia oară! Dar acest lucru nu putea fi posibil fără medicul ginecolog, care a asistat-o pe soţia sa, la toate cele trei naşteri. În timpul interviului, alături de moderatorul emisiunii „Răi da’ Buni” s-a aflat chiar aceasta, pe care a numit-o a doua mamă a fiicelor sale.

„Femeia asta, pe lângă ştiinţă, pe lângă medicină, ştie că prin mâna unui medic lucrează Dumnezeu. Şi prin oamenii ca aceştia este felul lui Dumnezeu de a rămâne anonim.” a spus Mihai Morar, în cadrul interviului.

În semn de mulțumire, Mihai Morar a postat pe contul său de instgram, o fotografie în care apar soţia, Roua şi cea care a ajutat la aducerea pe lume a micuţei. Descrierea pozei a fost extrem de emoţionantă, iar cuvintele frumoase şi admiraţia celorlalţi nu au întârziat sa apară.

"Am 3 copii cu 2 femei. Asta e povestea mea adevărată. Eu știu să fac fete. Atât. Singurul meu merit e cel genetic. Azi, am dus-o pe Roua în locul în care i-am auzit prima oară bătăile inimii. Și i-am arătat, pe monitorul ecografului, primul ei portret. Avea 23 de săptămâni de când era în pântecele primei mame. Și, de atunci, până la termen, am venit în locul ăsta, negreșit, în fiecare săptămână.", a scris Mihai.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest