Mihai Morar, întrebare de baraj pentru Andreea Tonciu: "De ce foloseşti rochiţe largi, să nu se vadă că ai funduleţul lăsat?"

 
+2 click pentru
galerie

De când este o femeie singură, Andreea Tonciu face tot ce poate pentru a arăta cât mai bine. Bruneta va pleca din nou în Turcia pentru a-şi faci noi îmbunătăţiri, pentru că nu este încă pe deplin mulţumită de felul în care arată.

Invitată, astăzi, în cadrul emisiunii "Răi da' buni", de la Antena Stars, Andreea Tonciu a mărturisit de ce vrea să se lase din nou pe mâna chirurgului estetician. Mihai Morar nu a ratat această ocazie şi i-a pus câteva întrebări puţin mai indiscrete.

"Urmează să plec şi eu săptămâna viitoare. Nu ştiu să îţi spun sigur dacă mă voi opera, îmi doresc să arăt din ce în ce mai bine, dar nu ştiu dacă o să fac operaţie cam grea. Eu acum am slăbit, dar dacă mă îngeraş, bănuiesc că o să arate funduleţul meu mai bine. Decât să mai bag un silicon, mai bine mă duc la sală. Mă duc în Turcia ca să îmi fac anumite tratamente la faţă, tratamente cu somon,"
a spus Andreea Tonciu, la emisiunea "Răi da' buni", de la Antena Stars.

"Dar ce s-a întâmplat cu faţa ta? Dar cum ai vrea să ai funduleţul? Şi de ce foloseşti rochiţe largi, să nu se vadă că ai fundulţul lăsat?",
a întrebat-o Mihai Morar, pe Andreea.

Pentru a afla cum a răspuns bruneta, urmăreşte materialul video de mai sus!

Foto: Captură Antena Stars

M.T.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest