Mihai Morar, mesaj surprinzător după audierea la DIICOT a lui Cheloo: "Domnul s-a făcut celebru prin a striga ura în fiecare zi!"

 
+2 click pentru
galerie

Cheloo a fost audiat astăzi, la sediul DIICOT Ploieşti, într-un dosar de trafic şi consum de droguri. Această ştire nu l-a lăsat indiferent nici pe Mihai Morar.

Prezentatorul şi-a început ediaţia de astăzi a emisiunii "Răi da' buni", de la Antena Stars, cu câteva cuvinte la adresa lui Cătălin Ştefan Ion, cunocut sub numele de Cheloo şi fiind solistul trupei "Paraziţii".

"Ce zi interesantă! Ce vrei să vorbim despre Cheloo?", a întrebat-o Mihai Morar pe asistenta lui, la emisiunea "Răi da' buni", de la Antena Stars.

"Nu, săracul!", a spus Elena Marin.

"Săracul? Aşa e, săracul Cheloo doamnelor şi domnilor. Despre Cheloo nu vorbesc nimic pentru că ştii cum e, gândurile noastre sunt transmise undeva în univers şi universul ne ascultă gândurile şi vorbele. Şi când tu cânţi "Daţi-mi brăţări şi îmbrăcaţi-mă în dungi", păi nu ţi se întâmplă asta la un moment dat? Mă rog, sper să nu ţi se întâmple, pentru că noi suntem cu iubirea aici, nu dorim răul nimănui, chiar dacă domnul despre care prin asta s-a făcut celebru prin a urî, prin a striga ura în fiecare zi. Sper să nu i se întâmple nimic grav, e şi el o fiinţă pe pământul ăsta," a mai spus Mihai Morar.

Urmăriţi întregul moment în materialul video de mai sus!

Foto: Captură Antena Stars

M.T.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest