Mihai Morar, o amintire de pus în ramă! Micuţa Roua a avut parte de primul răsărit alături de tatăl său: "Când Cerul sărută Pământul" VIDEO

 
+3 click pentru
galerie

Mihai Morar experimentează pentru a treia oară, senzaţia de proaspăt tătic! Prezentatorul încearcă să imortalizeze cele mai frumoase momente, atât pentru el, cât şi pentru cele mici. După ce soţia sa a adus pe lume, o suberbă fetiţă, pe nume Roua, Mihai Morar trăieşte nişte momente magice.

Prezentatorul de la Antena Stars a mărturisit în cadrul emisiunii "Răi da' Buni", emisiune pe care o moderează, că după naşterea mezinei, a dormit în spital alături de ea şi mama ei. Chiar dacă este matinal din fire, Mihai Morar a declarat că micuţa Roa îl întrece la acest capitol şi a profitat de acest lucru, pentru a se bucura împreună, de primul său răsărit.

„Am dormit la maternitate, să dorm cu Roua și mama. M-am trezit la 5 dimineața, dar cineva s-a trezit înaintea mea. Cred că seamănă cu mine. Astăzi am apucat să îi văd ochii. Am văzut-o cum se bucura de primul ei răsărit, sigur, ea înțelege mult mai multe decât noi. Ar trebui noi să ajungem la inteligența lor. A fost foarte cuminte azi-noapte”, a mărturisit Mihai Morar.

Pe una din reţelele sociale pe care este activ, Mihai Morar a postat şi momentul imortalizat. Aşa cum ne-a obişnuit, imaginea a venit însoţită de o descriere emoţionantă:

„Când Cerul sărută Pământul.
Se naște Roua.
Când Inima-i totuna cu Gândul.
Se naște Roua.
Când Noaptea devine bună Dimineața.
Se naște Roua.
Când Neființa moare și începe Viața.
Se naște Roua”, 
a scris Mihai Morar.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest