Mihai Morar, pălmuit în direct de Adela Popescu! Prezentatorul a rămas şocat

 
+2 click pentru
galerie

Adela Popescu a fost invitată, astăzi, în platoul emisiunii "Răi da' buni", de la Antena Stars, unde a vorbit despre cariera ei în actorie. Blonda a povestit cum a obţinut primele roluri în telenovele şi cum a reuşit să evolueze în acest domeniu.

Adela Popescu a povestit că a concurat cu Oana Zăvoranu pentru rolul de femeie dură în serialul "Numai Iubirea", însă nu a avut succes în faţa brunetei.

"Am fost la castigul pentru "Numai Iubirea" şi am concurat pentru rolul negativ cu Oana Zăvoranu, iar rolul l-a luat ea, fireşte. Dar pentru că am dat o probă bună, s-a inventat un rol şi pentru mine, şi aşa am devenit sora Oanei Zăvoranu în "Numai Iubirea" şi aşa a început totul," a  declarat Adela Popescu, la emisiunea "Răi da' buni", de la Antena Stars.

Actriţa i-a făcut lui Mihai Morar o demonstraţie, în direct, cu felul în care a jucat pentru proba de obţinere a rolului de fată rea. La un moment dat, după un schimb de replici, Adela l-a pocnit peste faţă pe Mihai Morar. Prezentatorul a rămas şocat şi abia şi-a mai găsit cuvintele.

Urmăriţi întregul moment în materialul video de mai sus!

Foto: Capturi Antena Stars

M.T.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest